Strul med persiennerna

Tjenixen bloggen! Jag befinner mig hos min lillasyster och försöker att fixa hennes persienner men det går lite sisådär om jag ska vara ärlig. Det känns som att jag förvärra saken snarare än att lösa problemet. Jag vet helt ärligt inte vad hon har hållit på med, men persiennerna har låst sig på mitten och går varken att dra upp eller ner. Det är precis som att någonting har fastnat inne där snöret sitter och jag vet inte riktigt hur vi ska ordna det. Jag kan säga så här att det är knappast någon bekväm arbetsställning som krävs, risken för nackspärr känns väldigt stor med tanke på att jag har ansiktet rakt uppåt hela tiden. Nu har vi dock tagit en liten paus från det här uppdraget och dricker lite kaffe istället, men snart får vi ta tag i det igen för jag måste hem om en stund och laga matlåda till imorgon. Jag tror faktiskt inte att det här kommer gå att lösa utan hon får nog montera ner sina persienner och köpa nya alternativt lämna in dom till något företag i Nacka som håller på med persienner. Dock så ska vi nog ge det här ett försök till, jag ger inte upp i första taget direkt. Jag förstår varför hon vill ha persiennerna nere, för jösses vad varmt det är i den här lägenheten. Det är för mig orimligt att hon kan sova här, jag får nästan värmeslag bara av att vara här i någon timme. Dessutom så tror jag att hon har morgonsol och om inte jag minns fel så kommer det vara kanonväder imorgon, vilket betyder att hon kommer vakna väldigt tidigt av solljuset om vi inte får ner persiennerna. Vi får se vart det här slutar och jag ska försöka uppdatera er imorgon hur det har gått, ha det gott!